autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
2 kg Spanac, 1 lingura Maggi Secretul Gustului Intensavor, 30 ml Ulei, 1 buc Lamaie, 1 buc Ceapa, 1 lingura Pasta de tomate

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala spanacul, se opareste si se taie marunt. Intr-o cratita se pune ceapa taiata marunt, cu uleiul se caleste cam 5 minute dupa care se adauga spanacul se lasa sa se inabuseasca cam 10 minute, se pun 2 cani de apa si se lasa la foc mic sa fiarba, cand este aproape gata se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor si pasta de tomate. La sfarsit se adauga cele doua feliute de lamaie. Pofta buna! se poate servi cu oua ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant

Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant

Taiati pulpele de pui in doua si puneti-le la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, impreuna

12 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Super !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Delicios spanacul cu oua ochiuri!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 kg Spanac
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 30 ml Ulei
  • 1 buc Lamaie
  • 1 buc Ceapa
  • 1 lingura Pasta de tomate

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de stevie