Spanac cu carne tocata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 250g carne tocata vita, oaie amestecata sau porc, vita amestecata
  • 2 cepe
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper negru
  • piper rosu ardei iute
  • 1 m

Mod de preparare

Se spala spanacul. Inainte de a se spala, se pune intr-un lighean cu apa rece si in ea o mana de sare. Dupa 10 min se spala spanacul frunza cu frunza sub apa, fiindca este o leguma care creste aproape de pamint si pe ea sint multi microbi pe care noi nu ii vedem. De aceea se pune in apa sarata, se spala bine, se taie nu prea marunt.

Se taie ceapa, se prajeste in unt sau ulei normal, se pune apoi carnea, se amesteca putin la foc mic, dupa aia se adauga bulionul, condimentele. Dupa aceaa se adauga spanacul, se amesteca putin, nu mult, se adauga apa.

Se fierbe apa, se pune peste compozitie 2 degete sa acopere, se pune o mina de orez si daca aveti acasa vegeta puneti o lingura de vegeta (sarea o adaugati dupa vegeta, fiindca este sarata). Cand se trece apa, se lasa un pic zemoasa. Cand se serveste, linga ea cine vrea poate lua iaurt.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise