Se spala spanacul. Inainte de a se spala, se pune intr-un lighean cu apa rece si in ea o mana de sare. Dupa 10 min se spala spanacul frunza cu frunza sub apa, fiindca este o leguma care creste aproape de pamint si pe ea sint multi microbi pe care noi nu ii vedem. De aceea se pune in apa sarata, se spala bine, se taie nu prea marunt.
Se taie ceapa, se prajeste in unt sau ulei normal, se pune apoi carnea, se amesteca putin la foc mic, dupa aia se adauga bulionul, condimentele. Dupa aceaa se adauga spanacul, se amesteca putin, nu mult, se adauga apa.
Se fierbe apa, se pune peste compozitie 2 degete sa acopere, se pune o mina de orez si daca aveti acasa vegeta puneti o lingura de vegeta (sarea o adaugati dupa vegeta, fiindca este sarata). Cand se trece apa, se lasa un pic zemoasa. Cand se serveste, linga ea cine vrea poate lua iaurt.
Pofta buna !
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii