autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu carne tocata

Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2007

Ingrediente
1kg spanac, 250g carne tocata vita, oaie amestecata sau porc, vita amestecata, 2 cepe, 2 linguri bulion, sare, piper negru, piper rosu ardei iute, 1 m

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala spanacul. Inainte de a se spala, se pune intr-un lighean cu apa rece si in ea o mana de sare. Dupa 10 min se spala spanacul frunza cu frunza sub apa, fiindca este o leguma care creste aproape de pamint si pe ea sint multi microbi pe care noi nu ii vedem. De aceea se pune in apa sarata, se spala bine, se taie nu prea marunt.

Se taie ceapa, se prajeste in unt sau ulei normal, se pune apoi carnea, se amesteca putin la foc mic, dupa aia se adauga bulionul, condimentele. Dupa aceaa se adauga spanacul, se amesteca putin, nu mult, se adauga apa.

Se fierbe apa, se pune peste compozitie 2 degete sa acopere, se pune o mina de orez si daca aveti acasa vegeta puneti o lingura de vegeta (sarea o adaugati dupa vegeta, fiindca este sarata). Cand se trece apa, se lasa un pic zemoasa. Cand se serveste, linga ea cine vrea poate lua iaurt.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Se spala bine cartofii cu tot cu coaja, apoi se pun la fiert, acoperiti de apa, cu un praf de sare.

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete carbonara reţetă cu spanac si carne tocata

Spaghete carbonara reţetă cu spanac si carne tocata

Mod de preparare Spaghete carbonara reţetă: Se pune apa cu o lingurita de sare, la fiert, iar

5 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Ciobanu Mihaela , 19 mai 2017

    Fff buna!si usor de facut.Multumesc

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Super !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 250g carne tocata vita
  • oaie amestecata sau porc
  • vita amestecata
  • 2 cepe
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper negru
  • piper rosu ardei iute
  • 1 m

Raporteaza reteta

Retete
de magdalena özlem
Salata de brocoli

Salata de brocoli

Se spala brocoli, se pune deoparte o oala cu apa cand fierbe, in ea se adauga 1 lingura de sare,

46 voturi    3 comentarii
30 min
Salate diverse
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se ia carnea tocata, se pune ceapa, se pune orezul si condimentele, se framanta. Apoi, se fac chiiftelute

15 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare), se pune ıntr-un vas de sticla sau de portelan

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Ciobanu Mihaela

Fff buna!si usor de facut.Multumesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete