Se toaca ceapa,se pune intr-o cratita cu unt,pe foc mic,sa se inmoaie bine.Orezul spalat se scurge bine de apa,apoi se pune peste ceapa si cand isi schimba culoarea in galben se toarna peste el bulionul de rosii,2 pahare apa,spanacul oparit si se amesteca bine.Se adauga zeama de lamaie,sare,piper,mararul verde tocat si se introduce in cuptor sa fiarba,pana scade apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii