autor:

» » , , Aperitive cu oua, Delicii sanatoase de la bloggeri, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2018

Ingrediente
50 gr bacon cubulete, 150 gr spanac congelat, 1 lingura parmezan ras, 4 oua, 125 gr mozzarella, 1 catel de usutoi, 3 rosii uscate in ulei, sare, piper, 1 lingurita unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa, punem baconul si il sotam 1 minut.

Adaugam spanacul congelat, untul, usturoiul curatat si taiat pe jumatate.

Il lasam pe foc 5-6 minute, focul sa fie potrivit, timp in care invartim in el.

Dupa acest timp, luam tigaia de pe foc, scoatem usturoiul, adaugam parmezanul ras si amestecam.

Ii dam gust cu sare si piper.

Rosiile uscate le tocam.

In doua vase de ceramica, vase de o persoana, impartim spanacul in mod egal, il nivelam.

Punem bucatele de mozzarella pe care le rupem cu mana si bucatele de rosii uscate

Spargem cate doua oua in fiecare vas, presaram sare.

Introducem vasele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru un timp de 15-20 de minute.

Verificati ouale dupa 15 minute si daca sunt facute, inchideti aragazul. Verificati bine albusul sa nu fie crud. Eu le-am lasat in jur de 17 minute, ca dupa 15 minute nu era facut complet albusul.

Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si le servim calde.

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 50 gr bacon cubulete
  • 150 gr spanac congelat
  • 1 lingura parmezan ras
  • 4 oua
  • 125 gr mozzarella
  • 1 catel de usutoi
  • 3 rosii uscate in ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Miel cu legume