autor:

Fara foto

» » , , Aperitive cu oua, Delicii sanatoase de la bloggeri, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2018

Ingrediente
50 gr bacon cubulete, 150 gr spanac congelat, 1 lingura parmezan ras, 4 oua, 125 gr mozzarella, 1 catel de usutoi, 3 rosii uscate in ulei, sare, piper, 1 lingurita unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie incinsa, punem baconul si il sotam 1 minut.

Adaugam spanacul congelat, untul, usturoiul curatat si taiat pe jumatate.

Il lasam pe foc 5-6 minute, focul sa fie potrivit, timp in care invartim in el.

Dupa acest timp, luam tigaia de pe foc, scoatem usturoiul, adaugam parmezanul ras si amestecam.

Ii dam gust cu sare si piper.

Rosiile uscate le tocam.

In doua vase de ceramica, vase de o persoana, impartim spanacul in mod egal, il nivelam.

Punem bucatele de mozzarella pe care le rupem cu mana si bucatele de rosii uscate

Spargem cate doua oua in fiecare vas, presaram sare.

Introducem vasele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru un timp de 15-20 de minute.

Verificati ouale dupa 15 minute si daca sunt facute, inchideti aragazul. Verificati bine albusul sa nu fie crud. Eu le-am lasat in jur de 17 minute, ca dupa 15 minute nu era facut complet albusul.

Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si le servim calde.

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci  de legume  cu  orez

Ghiveci de legume cu orez

Se prajeste ceapa, se adauga morcovii si patrunjelul taiati felii subtiri, se calesc toate,

21 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 50 gr bacon cubulete
  • 150 gr spanac congelat
  • 1 lingura parmezan ras
  • 4 oua
  • 125 gr mozzarella
  • 1 catel de usutoi
  • 3 rosii uscate in ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan