Se pune o olicica la fiert cu sare si un pic de ulei de masline si orezul salbatic cca.15 min.Se strecoara orezul lasand la scurs foarte bine,dupa care se pune intr-o forma in mijlocul farfuriei!
Intr-o tigaie bine incinsa se pune ulei de masline si pieptul de pui taiat cubulete. Se caleste puiul pana prinde o culoare aurie,dupa care se adauga ciupercile taiate felii. Dupa ce se calesc toate ff bine,se adauga prin flambare coniacul. Lasati sa arda alcoolul bine, dupa care adaugati smantana si asezonati cu sare si piper.Se lasa la flacara mare pana cand se omogenizeaza sosul cald de smantana, toate impreuna intr-un buchet de arome fin! Se aranjeaza de jur imprejurul orezului, presarand patrunjel sau marar, dupa cum va pofteste inima!
Merge foarte bine cu o salata de sfecla rosie!!!!!
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii