autor:

damaris

» » Aperitive

Spirale de pui

Autor: damaris (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: damaris (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2013

Ingrediente
600 gr piept dezosat de pui, 4 felii sunca de pui sau de bacon, 4 aredei capia, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Coci ardeii,ii cureti de pielita so de cotor si ii lasi sa se scurga.Daca ai ardei copti la congelator,ii decongelezi.
Cureti pieptul de piele si il tai in 4 bucati egale,pe care le bati cu ciocanul pentru snitele si le presari cu sare si un praf de piper.
Pe feliile de carne suprapui feliile de bacon si ardeii si rulezi totul.Tai fiecare rulou in patru,infingi bucatele in betisorul pentru frigarui si stropesti cu putin ulei si pasta de rosii diluata cu apa.
Le coci intr-o tava unsa cu ulei,la foc mediu,timp de 30-40 de minute,stropindu-le cu sosul din tava.Le servesti cu garnitura de rosii coapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME

SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME

Intro tigaie, punem uleiul la incins, adaugam pieptul de pui taiat bucatele, il lasam 2-3 minute

3 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Spirale de pui pe morcovi

Spirale de pui pe morcovi

1.Morcovii curatati se acopera cu apa si se fierb 10 minute,cu un praf de sare. Pieptul de pui desosat

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 februarie 2013

    tare mult imi place...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 600 gr piept dezosat de pui
  • 4 felii sunca de pui sau de bacon
  • 4 aredei capia
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de damaris
Tort Barbie

Tort Barbie

Pentru blat: - se separa ouale, se pun galbenusurile intr-un castron si apa si se bat pana se face

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

tare mult imi place...

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu ficatei