autor:

Cely Snijec

» » , Cocktailuri si lichioruri, Spume si creme dulci

Spuma de capsuni cu kefir

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Ingrediente
2 pahare kefir, 400 g capsuni, 50 g zahar pudra sau 2 lunguri de miere de albine, 1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

6 voturi

Mod de preparare

Amesteci kefirul rece de la frigider cu zaharul in blender,adaugi capsunele, mixezi la turatie mica, sa nu zdrobesti capsunele de tot.Servesti cu placere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu kefir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Mousse de scortisoarã (Mousse de canela)

Mousse de scortisoarã (Mousse de canela)

1)Pune la fiert laptele. Separat, amestecã jumãtate de zahãr cu fãina, oul, gãlbenusele, vanilia

4 voturi    4 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Inghetata cu vanilie si coaja confiata de portocala

Inghetata cu vanilie si coaja confiata de portocala

Se pune laptele la fiert, se adauga batonul de vanilie si se lasa pe foc, cam 10 minute. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
50 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    O bunatate ce nu trebue ratata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    Super !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    O bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      Delicios...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      Cu kefir nu am incercat niciodata dar trebuie sa fie tare gustos.... Nu cred ca mi-ar place cu apa plata...eventual cu lapte degresat ar iesi un shake minunat !

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 23 august 2009

      Kefirul este excelent...eu il prefer pe cel facut in casa

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Foarte bun, chiar imi place, nu prea se gaseste chefir pe aici!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

      Si eu le fac diferit, in functie de ce am in casa.

    • ecaterina (katy) g.

      ecaterina (katy) g. (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      E bun si sanatos ceea ce prezentati dumneavoastra. Fac si eu destul de des, dar in schimb le variez. Pun si jumatate de mar si banana, ce am prin casa in schimb nu pun zahar de niciun fel. Sa incercati caspunele in combinatie cu banana si apa plata in loc de lapte. E super!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 pahare kefir
  • 400 g capsuni
  • 50 g zahar pudra sau 2 lunguri de miere de albine
  • 1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate ce nu trebue ratata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Budincã de mere îmbãtate