Spuma de capsuni

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Spuma de capsuni

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • un strop de sare
  • 150 grame zahar
  • o lingurita zeama de lamaie
  • 700 gr capsuni

Mod de preparare

Albusurile le mixam ca sarea pana devin spuma 3-4 minute.Adaugam zaharul treptat, cate o lingura si mixam cate un minut dupa fiecare. Dupa 4 linguri de zahar adaugam si zeama de lamaie, gustam si continuam cu zaharul, daca e destul de dulce nu mai adaugam zahar, daca va place mai dulce mai puteti adauga 1 lingura. La final spuma trebuie sa fie ferma si lucioasa. Jumatate din capsuni le pasam cu blenderul sau le zdrobim bine cu furculita, iar pe cele din celalata jumatate le taiem bucati mai mici. Adaugam toate capsunele peste albusuri si mixam pana se omogenizeaza. Dam la rece o ora, apoi o servim cu zmeura si fulgi de ciocolata. Enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise