Albusurile le mixam ca sarea pana devin spuma 3-4 minute.Adaugam zaharul treptat, cate o lingura si mixam cate un minut dupa fiecare. Dupa 4 linguri de zahar adaugam si zeama de lamaie, gustam si continuam cu zaharul, daca e destul de dulce nu mai adaugam zahar, daca va place mai dulce mai puteti adauga 1 lingura. La final spuma trebuie sa fie ferma si lucioasa. Jumatate din capsuni le pasam cu blenderul sau le zdrobim bine cu furculita, iar pe cele din celalata jumatate le taiem bucati mai mici. Adaugam toate capsunele peste albusuri si mixam pana se omogenizeaza. Dam la rece o ora, apoi o servim cu zmeura si fulgi de ciocolata. Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii