Spuma de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spuma de capsuni

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • 2-3 linguri zahar
  • 300 g capsuni

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul.

Capsunile se curata de codita,se spala si se pun cateva deoparte.

Restul se piseaza cu furculita si se adauga peste spuma de albusuri.

Se amesteca bine.

Capsunile puse deoparte se taie bucatele si se pun in pahare.

Spuma de capsuni se toarna si ea in pahare si pana in momentul servirii se pastreaza la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise