autor:

anaandronel

» » Mancaruri cu carne

Stek con salsa pimenta(muschi de vita sau porc cu sos de piper negru)

Autor: anaandronel (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 19 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anaandronel (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 19 iulie 2010

Ingrediente
Pentru 4persoane:, 4 bucati de muschi, un pahar de coniac(e bine sa fie de cel bun pt flambat), 250 gr de nata(room sau smintina dar sa fie mai subtire), boabe de piper negru verzi,, si piper negru macinat,e de preferat sa fie de toate culorile nu doar negru atunci gustul e mai intens.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Eu prajesc carnea cu margarina,cine nu are poate sa faca cu ulei dar sa incerce sa nu puna mult o sa strice gustul la sos.Deci cind margarina e topita si bine incinsa se pune carnea,inainte de asta se pune pe hirtie de bucatarie ca sa i se duca zeama din ea,apoi se pune sare si piper pe amindoua partile.Se prajeste cite 10 minute pe fiecare parte,asta depinde si cit de prajita o vrea fiecare,dar sa nu iasa vinata in mijloc,sigur nu e buna.Culoarea trebuie sa fie un roz placut atunci gustul e garantat.Cind e aproape gata si pe a doua parte se pun boabele de piper negru verzi si se pune coniacul si se da un scaparici,cine reuseste si nu ii este frica,e secretul unui gust eschisit.
Se scoate carnea si se lasa bine acoperita,in aceeasi tigaie neluindo de pe foc se pune nata si restul de piper negru si sare dupa gust,se lasa sa fiarba pina sosul e legat dar sa nu se ingroase tare,sa se prelinga din lingura.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stek con salsa pimenta(muschi de vita sau porc cu sos de piper negru)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Cocos cu macaroane mici

Cocos cu macaroane mici

Spalam bine cocosul si il portionam. Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le taiem marunt. Punem

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Interesanta,trebuie incarcata!bunnnnnn place

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    O bunatate!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Interesanta reteta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Foarte bun!!!si eu fac asemãnãtor si imi place mult, cu piper verde boabe si negru mãcinat...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4persoane:
  • 4 bucati de muschi
  • un pahar de coniac(e bine sa fie de cel bun pt flambat)
  • 250 gr de nata(room sau smintina dar sa fie mai subtire)
  • boabe de piper negru verzi,
  • si piper negru macinat,e de preferat sa fie de toate culorile nu doar negru atunci gustul e mai intens.

Raporteaza reteta

Retete
de anaandronel
Crema de vinete

Crema de vinete

Se frig vinetele pe gratar sau pe o tava pe aragaz(e mai bine la gratar deoarece fac mult fum in

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Salate reci
Creveti a la Franky

Creveti a la Franky

Daca preferati crevetii proaspeti ii decojiti si ii lasati pe un prosop de bucatarie la uscat,daca

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pulpite de pui  prajit peste orez cu legume

Pulpite de pui prajit peste orez cu legume

Punem cele 6 pulpite la fiert in cca 2 l jumate de apa,cu un morcov si sare.Intre timp taiem ceapa

8 voturi    13 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Interesanta,trebuie incarcata!bunnnnnn place

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Budinca de orez cu cascaval si ficatei