Eu prajesc carnea cu margarina,cine nu are poate sa faca cu ulei dar sa incerce sa nu puna mult o sa strice gustul la sos.Deci cind margarina e topita si bine incinsa se pune carnea,inainte de asta se pune pe hirtie de bucatarie ca sa i se duca zeama din ea,apoi se pune sare si piper pe amindoua partile.Se prajeste cite 10 minute pe fiecare parte,asta depinde si cit de prajita o vrea fiecare,dar sa nu iasa vinata in mijloc,sigur nu e buna.Culoarea trebuie sa fie un roz placut atunci gustul e garantat.Cind e aproape gata si pe a doua parte se pun boabele de piper negru verzi si se pune coniacul si se da un scaparici,cine reuseste si nu ii este frica,e secretul unui gust eschisit.
Se scoate carnea si se lasa bine acoperita,in aceeasi tigaie neluindo de pe foc se pune nata si restul de piper negru si sare dupa gust,se lasa sa fiarba pina sosul e legat dar sa nu se ingroase tare,sa se prelinga din lingura.
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii