autor:

anuta

» » Mancaruri cu peste

Stiuca umpluta

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Ingrediente
o stiuca de peste 1kg,50 ml ulei de masline,un pahar de vin alb,o ceapa de apa(rosie),300g de ciuperci, morcovi, ardei gras rosu,masline negre fara samburi,o legatura de patrunjel verde,un ou ,condimente uscate(cimbrisor,oregano.coriandru,dafin,busuioc),condimente deshidratate

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata stiuca de solzi,.i se scot intestinele si urechile apoi ajutandu-ne de lama unui cutit curatam carnea cu oase de pe piele,lasand numai pielea cu un strat subtire de carne.
Se caleste in putin ulei,ceapa tocata marunt,ardeiul feliat ,ciupercile taiate marunt,un morcov taiat cubulete foarte mici.Celalalt morcov se curata si se fierbe intreg in apa cu sare.
SE scot oasele mai mari din carne,apoi se da carnea prin masina de tocat,prin sita marunta sau se toaca de doua ori.Carnea tocata se amesteca cu oul batut,verdeata tocata marunt,maslinele fara samburi,se adauga si legumele calite si se condimenteaza cu condimente uscate si un praf de delikat.Cu aceasta umplutura,umplem stiuca,bagam si morcovul fiert la mijloc,in umplutura, apoi cu ata de bucatarie ii coasem burta.
Se aseaza stiuca intr-o tava,se toarna peste ea uleiul de masline,apoi se condimenteaza si se da la cuptor pana se rumeneste usor,se uda cu paharul de vin si se lasa sa se rumeneasca bine,udand cu zeama din tava,din cand in cand.Se serveste rece,taiata rulouri alaturi de legume fierte sau cartofi natur .
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Stiuca Umpluta

Stiuca Umpluta

Stiuca se curata de solzi, fara a se spinteca pentru indepartarea maruntaielor. Cea mai dificila

2 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Stiuca umpluta cu chiftelute

Stiuca umpluta cu chiftelute

Se curata stiucile de solzi, se deschid putin pana aproape de burta, si se incearca eviscerarea usor

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • o stiuca de peste 1kg,50 ml ulei de masline,un pahar de vin alb,o ceapa de apa(rosie),300g de ciuperci, morcovi, ardei gras rosu,masline negre fara samburi,o legatura de patrunjel verde,un ou ,condimente uscate(cimbrisor,oregano.coriandru,dafin,busuioc),condimente deshidratate

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
File de Salau cu crusta de piure picant