autor:

Mihaela

» » Mancaruri cu peste

Stiuca umpluta, la cuptor

Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
-1 stiuca de 1 kg, -o felie de paine, -1lingura de lapte, -1 ceasca de ulei, -2 oua, -foi de patrunjel, -sare, -piper, -1 morcov, -1 ceapa, -4 cartofi mijlocii, -2l de apa

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se curata stiuca.Se scoate pielea cu atentie ca sa ramana intreaga.Cine este indemanatic face o simpla taietura la burta, apoi cu ajutorul unui cutit mik si nu prea taios,incepe sa desfaca pielea astfel incat la sfarsit pielea ramane prinsa doar de cap.Altfel se taie capul ,apoi se desprinde pielea la gat si se scoate de pe peste ca o manusa intoarsa pe dos.Se spala , se freaca cu putina sare si se lasa la o parte.Se desface carnea de pe oase se trece prin masina de tocat , impreuna cu miezul de la o felie de paine muiata in lapte si stoarsa.Se freaca totul bine ,cu ulei,se adauga ouale, patrunjelul tocat , piper si sare.se umple pielea de stiuca bine stoarsa de apa si se aseaza pestele intr-o cratita lunga si se da la cuptor timp de 20 -30 se unge din cand in cand cu uleiul din cratita.se serveste calda cu lamaie!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta, la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • -1 stiuca de 1 kg
  • -o felie de paine
  • -1lingura de lapte
  • -1 ceasca de ulei
  • -2 oua
  • -foi de patrunjel
  • -sare
  • -piper
  • -1 morcov
  • -1 ceapa
  • -4 cartofi mijlocii
  • -2l de apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Hamsie prajita