Se curata stiuca.Se scoate pielea cu atentie ca sa ramana intreaga.Cine este indemanatic face o simpla taietura la burta, apoi cu ajutorul unui cutit mik si nu prea taios,incepe sa desfaca pielea astfel incat la sfarsit pielea ramane prinsa doar de cap.Altfel se taie capul ,apoi se desprinde pielea la gat si se scoate de pe peste ca o manusa intoarsa pe dos.Se spala , se freaca cu putina sare si se lasa la o parte.Se desface carnea de pe oase se trece prin masina de tocat , impreuna cu miezul de la o felie de paine muiata in lapte si stoarsa.Se freaca totul bine ,cu ulei,se adauga ouale, patrunjelul tocat , piper si sare.se umple pielea de stiuca bine stoarsa de apa si se aseaza pestele intr-o cratita lunga si se da la cuptor timp de 20 -30 se unge din cand in cand cu uleiul din cratita.se serveste calda cu lamaie!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii