Daca aveti chef de ceva bun, dar nu si timp sa stati in bucatarie va recomand acest preparat. Este simplu, foarte bun si foarte usor de facut.
Pentru strudelul cu branza , amestecati branza cu oualele( daca branza e deja foarte moale nu puneti decat un ou ) zaharul si stafidele.
Intindeti cele doua foi de aluat , le taieti pe margine ca in poza de mai jos. Impartiti in mod egal branza pentru ceel doua foi si impletiti. Ungeti pe desupra cu ou si putin zahar.
Daca vreti sa folositi mere, le caliti exact ca pentru o placinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii