autor:

PanaCris

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocos

Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2018

Ingrediente
Foi de plăcintă Bella 1 pachet,, Visine dezosate cca. 600 g,, Dulceață de căpșuni cca. 150 ml,, Tort- Gelee Dr . Oetker 1 plic,, Zahăr brun SanoVita 3 linguri,, Ulei de cocos ecologic, extravirgin presat la rece, SanoVita cca. 100 ml,, Zahăr brun cca. 2 linguri,, Fulgi de migdale cca. 2 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat în frigider cca. 30 minute.

Vișinile se lasă și ele la dezghețat în frigider cca. 30 minute.

Dacă avețți vișine proaspete, cam tot 30 de minute durează, dezosatul, adică scos sâmburii.

Între timp se pregătește umplutura. Tort- Gelee-ul se pune în lichidul rezultat de la vișine, se mai adaugă cca. 3 linguri de zahăr brun sau normal, tos, se amestecă energic ca să se omogenizeze, apoi se pune la fiert împreună cu dulceața de căpșuni.

După ce a dat primul clocot se trage de pe foc și se lasă la răcorit, cca. 15 minute, apoi se adaugă vișinile scurse și se amestecă ușor până ce se înglobează toate ingredientele.

Foile dezghețate se ung câte 4 foi de plăcintă cu ulei de cocos, se suprapun, apoi se adaugă amestecul de vișine cu căpșuni și fulgi de migdale, se rulează ușor, așezându-se apoi într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament. Se procedează la fel cu celelalte foi. Uleiul de cocos rămas se pune peste strudele, apoi se presară fulgi de migdale și zahăr brun.

Se dau la copt în cuptorul preîncins cca 30 de minute la foc mediu.cca. 180 grade.

După ce s-au copt se pudrează cu mult zahăr pudră vanilinat și se servește simplu sau cu adaos de sos de vanilie, după gustul fiecăruia.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec marmorat

Chec marmorat

Separam albusurile de galbenusuri. Adaugam in albusuri un praf de sare si incepem sa mixam circa

11 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Prajitura Snickers

Prajitura Snickers

Albusurile se bat spuma tare, dupa care se incorporeaza treptat zaharul, dupa care adaugam faina,

4 voturi    3 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Foi de plăcintă Bella 1 pachet,
  • Visine dezosate cca. 600 g,
  • Dulceață de căpșuni cca. 150 ml,
  • Tort- Gelee Dr . Oetker 1 plic,
  • Zahăr brun SanoVita 3 linguri,
  • Ulei de cocos ecologic
  • extravirgin presat la rece
  • SanoVita cca. 100 ml,
  • Zahăr brun cca. 2 linguri,
  • Fulgi de migdale cca. 2 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de PanaCris
Sandwich cald

Sandwich cald

Se încinge cuptorul. Se tapetează tava cu hârtie de pergament. Se aşează feliile de pâine în

12 voturi    6 comentarii
20 min
Sandviciuri
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curata dovleceii, vinetele si ardeii. Se taie vinetele felii lungi si se dau cu sare. Dupa 10

5 voturi    5 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Prăjitură cu gem şi nuci

Prăjitură cu gem şi nuci

Se topeşte untul, apoi se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat, cu 3 ouă şi praful de copt

9 voturi    2 comentarii
55 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon

 Într-un bol mixăm cele 4 ouă împreună cu zahărul până capătă consistența unei creme; Adăugăm smântâna

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padure Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padure

Iaurtul grecesc se pune intr-un tifon si se lasa la scurs peste noapte. Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele si sarea

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si jeleu de capsuni