autor:

PanaCris

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocos

Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2018

Ingrediente
Foi de plăcintă Bella 1 pachet,, Visine dezosate cca. 600 g,, Dulceață de căpșuni cca. 150 ml,, Tort- Gelee Dr . Oetker 1 plic,, Zahăr brun SanoVita 3 linguri,, Ulei de cocos ecologic, extravirgin presat la rece, SanoVita cca. 100 ml,, Zahăr brun cca. 2 linguri,, Fulgi de migdale cca. 2 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat în frigider cca. 30 minute.

Vișinile se lasă și ele la dezghețat în frigider cca. 30 minute.

Dacă avețți vișine proaspete, cam tot 30 de minute durează, dezosatul, adică scos sâmburii.

Între timp se pregătește umplutura. Tort- Gelee-ul se pune în lichidul rezultat de la vișine, se mai adaugă cca. 3 linguri de zahăr brun sau normal, tos, se amestecă energic ca să se omogenizeze, apoi se pune la fiert împreună cu dulceața de căpșuni.

După ce a dat primul clocot se trage de pe foc și se lasă la răcorit, cca. 15 minute, apoi se adaugă vișinile scurse și se amestecă ușor până ce se înglobează toate ingredientele.

Foile dezghețate se ung câte 4 foi de plăcintă cu ulei de cocos, se suprapun, apoi se adaugă amestecul de vișine cu căpșuni și fulgi de migdale, se rulează ușor, așezându-se apoi într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament. Se procedează la fel cu celelalte foi. Uleiul de cocos rămas se pune peste strudele, apoi se presară fulgi de migdale și zahăr brun.

Se dau la copt în cuptorul preîncins cca 30 de minute la foc mediu.cca. 180 grade.

După ce s-au copt se pudrează cu mult zahăr pudră vanilinat și se servește simplu sau cu adaos de sos de vanilie, după gustul fiecăruia.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Populara placinta a patruns in Dacia prin intermediul romanilor,care la randul lor au preluat reteta

65 voturi    9 comentarii
40 min
Prajituri
Maci cu vanilie si alune

Maci cu vanilie si alune

Am facut mai multe prajituri cu pandispan de ciocolata si diverse decoruri: unele cu vanilie, alune,

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Foi de plăcintă Bella 1 pachet,
  • Visine dezosate cca. 600 g,
  • Dulceață de căpșuni cca. 150 ml,
  • Tort- Gelee Dr . Oetker 1 plic,
  • Zahăr brun SanoVita 3 linguri,
  • Ulei de cocos ecologic
  • extravirgin presat la rece
  • SanoVita cca. 100 ml,
  • Zahăr brun cca. 2 linguri,
  • Fulgi de migdale cca. 2 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de PanaCris
Sandwich cald

Sandwich cald

Se încinge cuptorul. Se tapetează tava cu hârtie de pergament. Se aşează feliile de pâine în

12 voturi    6 comentarii
20 min
Sandviciuri
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curata dovleceii, vinetele si ardeii. Se taie vinetele felii lungi si se dau cu sare. Dupa 10

5 voturi    5 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Prăjitură cu gem şi nuci

Prăjitură cu gem şi nuci

Se topeşte untul, apoi se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat, cu 3 ouă şi praful de copt

9 voturi    2 comentarii
55 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu mere glasate si frisca