autor:

FLORINEL

» » Sucuri si compoturi de fructe

Sucul de patrunjel

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
-o legatura-doua de patrunjel cu tot cu radacini, -apa, -un morcov, -un mar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

se ia o legatura-doua de patrunjel cu tot cu radacini se spala bine se pune morcovul si marul se pune la robot sau se marunteste cu aparatul si se amesteca cu apa astfel incat sa se obtina un suc mai gros.Se bea cu putina gheata dar nu mai mult de un pahar pe zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sucul de patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Suc natural de rodie si portocale

Suc natural de rodie si portocale

Dau pe blender 2 minute portocalele decojite si semintele de rodie,adaug mierea si apa. Este un

11 voturi    5 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe
Exotic Picant

Exotic Picant

Decojiti ananasul si taiati o felie de circa 150 g. Decojiti mango-ul si taiati-l pe jumatate evitand

1 vot    0 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stana Cojocaru , 08 iunie 2013

    Cum luam legatura see you Bogdan Ciocoveanu.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Cred ca este foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • -o legatura-doua de patrunjel cu tot cu radacini
  • -apa
  • -un morcov
  • -un mar

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam