autor:

FLORINEL

» » Sucuri si compoturi de fructe

Sucul de patrunjel

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
-o legatura-doua de patrunjel cu tot cu radacini, -apa, -un morcov, -un mar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

se ia o legatura-doua de patrunjel cu tot cu radacini se spala bine se pune morcovul si marul se pune la robot sau se marunteste cu aparatul si se amesteca cu apa astfel incat sa se obtina un suc mai gros.Se bea cu putina gheata dar nu mai mult de un pahar pe zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sucul de patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem

Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem

Campanie culinara organizata de Gustos si Hutton inca nu s-a incheiat si am sa mai postez cateva

3 voturi    0 comentarii
25 min
Sucuri si compoturi de fructe
COMPOT  DE CAPSUNE

COMPOT DE CAPSUNE

Capsunele se curate de codite , se spala si se pun in borcane. Se face un sirop din apa si cate

10 voturi    4 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stana Cojocaru , 08 iunie 2013

    Cum luam legatura see you Bogdan Ciocoveanu.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Cred ca este foarte bun !

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • -o legatura-doua de patrunjel cu tot cu radacini
  • -apa
  • -un morcov
  • -un mar

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Gem de mere