Se desface conopida in buchetele potrivite, se spala si se pune la fiert in apa sarata, timp de 10-15 minute. Dupa fierbere, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca putin.
Intre timp se face un amestec din smantana, faina, oua si marar, se adauga sare si piper dupa gust.Intr-un vas de Jena uns cu unt si tapetat cu pesmet, punem buchetelele de conopida, peste care adaugam sosul din smantana.
Se coace la foc moderat timp de 30-40 minute.
Se poate servi ca atare sau garnitura pentru friptura,peste.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii