autor:

alina84mrc

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufle de conopida

Autor: alina84mrc (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina84mrc (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
1 conopida potrivita, 2 oua, 2 linguri de unt, 2 linguri de pesmet, 100 gr smantana, 1 ingura de faina, o legatura de marar, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se desface conopida in buchetele potrivite, se spala si se pune la fiert in apa sarata, timp de 10-15 minute. Dupa fierbere, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca putin.

Intre timp se face un amestec din smantana, faina, oua si marar, se adauga sare si piper dupa gust.Intr-un vas de Jena uns cu unt si tapetat cu pesmet, punem buchetelele de conopida, peste care adaugam sosul din smantana.

Se coace la foc moderat timp de 30-40 minute.

Se poate servi ca atare sau garnitura pentru friptura,peste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata  de curcan

Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata de curcan

Se spala ardeii, apoi se taie in cate 2 jumatati egale, pe lung, se curata cotoarele si semintele. Se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciolan rasol cu garnitura de orez si legume

Ciolan rasol cu garnitura de orez si legume

Se pune ciolanul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste

13 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 conopida potrivita
  • 2 oua
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de pesmet
  • 100 gr smantana
  • 1 ingura de faina
  • o legatura de marar
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cuiburi de mamaliga