autor:

alina84mrc

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufle de conopida

Autor: alina84mrc (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina84mrc (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
1 conopida potrivita, 2 oua, 2 linguri de unt, 2 linguri de pesmet, 100 gr smantana, 1 ingura de faina, o legatura de marar, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se desface conopida in buchetele potrivite, se spala si se pune la fiert in apa sarata, timp de 10-15 minute. Dupa fierbere, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca putin.

Intre timp se face un amestec din smantana, faina, oua si marar, se adauga sare si piper dupa gust.Intr-un vas de Jena uns cu unt si tapetat cu pesmet, punem buchetelele de conopida, peste care adaugam sosul din smantana.

Se coace la foc moderat timp de 30-40 minute.

Se poate servi ca atare sau garnitura pentru friptura,peste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi  prajiti

cartofi prajiti

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja impreuna cu usturoiul. Se lasa la fiert aproximativ

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Barcute inamorate

Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 conopida potrivita
  • 2 oua
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de pesmet
  • 100 gr smantana
  • 1 ingura de faina
  • o legatura de marar
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Mancare de orez cu rosii