Se pune la topit untul pe baie de aburi impreuna cu zaharul. Cand e gata, se adauga ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana se topeste complet. Se lasa sa se racoreasca putin.
Intre timp se bat ouale bine si apoi se adauga faina cernuta. Peste aceasta compozitie se toarna in fir subtire ciocolata topita si se amesteca bine.
Cu acest aluat lichid se umplu trei sfert fiecare forma care, in prealabil a fost unsa cu unt si tapetata cu zahar tos.
Proaspete se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 12 minute, dar se pot tine si la congelator si prepara cand e nevoie. Se dau tot la cuptorul preincalzit la 200 grade, dar se vor tine inauntru pana se crapa la suprafata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii