autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de dovlecei a  la Mihaela

Autor: LAURA NECULA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAURA NECULA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Ingrediente
, 3 dovlecei mari,, , 150 g branza,, , 300 ml lapte,, , 100 g unt,, , 3 oua,, , sare,, , piper.,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare


Se dau pe razatoare dovleceii si apoi se scurg foarte bine. Se face sosul alb din unt, faina si lapte, sare si piper. Se amesteca continuu la foc mic. Cand are consistenta unei smantani groase se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Dovleceii se sareaza, se adauga branza rasa, galbenusurile si sosul alb, se amesteca apoi la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Se pune totul intr-un vas jena uns cu unt si se da la cuptorul incins la 200°C pana prinde o crusta frumoasa maronie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei a  la Mihaela" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    E gustos, destul de rapid!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Cred ca e foarte bun

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 3 dovlecei mari,
  • 150 g branza,
  • 300 ml lapte,
  • 100 g unt,
  • 3 oua,
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de LAURA NECULA
MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

Se taie cartofii felii rotunde si se prajesc.Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa ,morcovul

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele pe jumatate, se scoate miezul cu ajutorul unei linguri si apoi se oparesc. Cand

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu iaurt si curry

Pui cu iaurt si curry

Se condimenteaza puiul dupa gust si se toarna deasupra cutia cu iaurt. Se lasa toata noaptea

2 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci invelite