Reteta postata pe: 03 iunie 2005
Ingrediente
1,5 l supă de pasăre, 2 ouă, sare, 50 g unt. 100 g frişca,, 300 g salată scarolă
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Salata se curăţă, se spală şi se opăreşte în apă cu sare timp de 10 minute. Separat se adaugă untul topit la supa de pasăre fierbinte, care se drege cu gălbenuşurile bătute cu frişca. Se serveşte cu foile de salată care au fost tăiat potrivit de mari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă - cremă Alexandra" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010
Merita incercata !