autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supă-cremă de legume cu aromă de dafin

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
1 kg roşii, 2 dovlecei, 4 cartofi, 1 legătură ceapă verde, 3 căţei de usturoi, 100 ml ulei, 1 linguriţă zahăr, 2 foi de dafin, 1 legătură pătrunjel, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Căleşti în ulei ceapa tocată, adaugi dovleceii tăiaţi rondele, apoi roşiile decojite, tăiate în patru şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe. Înăbuşi totul 10 minute, apoi torni 1,5 l apă, potriveşti cu piper, sare şi zahăr, adaugi şi usturoiul tocat, şi foile de dafin şi laşi totul să fiarbă pe foc mic. Scoţi apoi foile de dafin, pasezi legumele fierte cu tot cu zeama în care au fiert şi adaugi în supa-cremă obţinută verdeaţa tăiată fin
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă-cremă de legume cu aromă de dafin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de telina

Supa de telina

Curatam si spalam telina si morcovul.Se taie in cuburi marunte, apoi taiem si tijele si pastram frunzele.

2 voturi    0 comentarii
2h
Supe de legume
Crema de dovleac copt cu sofran si ciuperci de padure

Crema de dovleac copt cu sofran si ciuperci de padure

Se coace dovleacul in cuptor pana devine moale. Se curata legumele de coaja, se apala si se taie

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg roşii
  • 2 dovlecei
  • 4 cartofi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 căţei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 1 linguriţă zahăr
  • 2 foi de dafin
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

2 voturi    1 comentariu
40 min
Borsuri si Ciorbe
GAZPACHO REINVENTAT