Frunzele de salată, bine spălate, se taie în patru-şase bucăţi fiecare şi se pun la fiert în doi litri de apă clocotindă cu sare. Separat, se călesc în untdelemnul încins, jumătate din cantitatea de costiţă, tăiată tăiţei, făina şi ceapa, fără ca făina să-şi schimbe culoarea. Se stinge acest rântaş cu apa în care a fiert salata şi se amestecă bine. Se toarnă apoi peste salată şi se lasă totul să fiarbă.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii