autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Supe de legume

Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Ingrediente
SUPA:, Frunzele de la 1-2 legături de ridichi, 200 g de cartofi, 4/5 frunze de spanac, 1 ceapă, Sare, piper, 500 ml de apă, Crema:, 125 ml de smântână, 1 lingură de ulei, 1 linguriţă de curry pudră, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1 Spală în mai multe ape frunzele, sa nu aibă nisip. Curăţa cartofii şi taie-i cubuleţe. Ceapa o tai mărunt.
2 Pune legumele într-o cratiţă cu apa si sarea, piperul. Fierbe până sunt gata cartofii.
3 Inainte de a mixa, pune puţină apă de la fiert deoparte pentru a putea doza consistenţa supei.
4 Crema de curry : amestecă toate ingredientele si serveşte separat crema. Işi pune fiecare cât doreşte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume gustoasa

Supa de legume gustoasa

Intr-o oala adanca se inclazesc 2 linguri ulei de masline si se dantuiesc toate legumele dupa care

5 voturi    1 comentariu
10h
Supe de legume
Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie. Se curata ceapa si se taie in

8 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • SUPA:
  • Frunzele de la 1-2 legături de ridichi
  • 200 g de cartofi
  • 4/5 frunze de spanac
  • 1 ceapă
  • Sare
  • piper
  • 500 ml de apă
  • Crema:
  • 125 ml de smântână
  • 1 lingură de ulei
  • 1 linguriţă de curry pudră
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

78 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Ciorba de salata verde cu bacon si omleta