autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Supe de legume

Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Ingrediente
SUPA:, Frunzele de la 1-2 legături de ridichi, 200 g de cartofi, 4/5 frunze de spanac, 1 ceapă, Sare, piper, 500 ml de apă, Crema:, 125 ml de smântână, 1 lingură de ulei, 1 linguriţă de curry pudră, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1 Spală în mai multe ape frunzele, sa nu aibă nisip. Curăţa cartofii şi taie-i cubuleţe. Ceapa o tai mărunt.
2 Pune legumele într-o cratiţă cu apa si sarea, piperul. Fierbe până sunt gata cartofii.
3 Inainte de a mixa, pune puţină apă de la fiert deoparte pentru a putea doza consistenţa supei.
4 Crema de curry : amestecă toate ingredientele si serveşte separat crema. Işi pune fiecare cât doreşte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA DE ROSII CU GALUSTE

SUPA DE ROSII CU GALUSTE

Zarzavatul se spala,se curata, se toaca marunt (cubulete sau fasii subtiri dupa caz) si se pune la

22 voturi    13 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de legume

Supa de legume

Se pune intr-o oala mare apa, sare si un piept de pui la fiert. Cand puiul a fiert, se scoate si

2 voturi    0 comentarii
30h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • SUPA:
  • Frunzele de la 1-2 legături de ridichi
  • 200 g de cartofi
  • 4/5 frunze de spanac
  • 1 ceapă
  • Sare
  • piper
  • 500 ml de apă
  • Crema:
  • 125 ml de smântână
  • 1 lingură de ulei
  • 1 linguriţă de curry pudră
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de conopida