autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Supe de legume

Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Ingrediente
SUPA:, Frunzele de la 1-2 legături de ridichi, 200 g de cartofi, 4/5 frunze de spanac, 1 ceapă, Sare, piper, 500 ml de apă, Crema:, 125 ml de smântână, 1 lingură de ulei, 1 linguriţă de curry pudră, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1 Spală în mai multe ape frunzele, sa nu aibă nisip. Curăţa cartofii şi taie-i cubuleţe. Ceapa o tai mărunt.
2 Pune legumele într-o cratiţă cu apa si sarea, piperul. Fierbe până sunt gata cartofii.
3 Inainte de a mixa, pune puţină apă de la fiert deoparte pentru a putea doza consistenţa supei.
4 Crema de curry : amestecă toate ingredientele si serveşte separat crema. Işi pune fiecare cât doreşte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA  DE ROSII

SUPA DE ROSII

Se pun toate zarzavaturile la fiert in apa rece (sa fie acoperite foarte bine cu apa). Cand sunt

35 voturi    10 comentarii
1h
Supe de legume
Supa din fulgi de cereale (ovaz)

Supa din fulgi de cereale (ovaz)

Rumenesti cerealele in margarina. Le stingi cu apa. Adugi un morcov si vegeta dupa gust. Fierbi 6-7

1 vot    3 comentarii
15 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • SUPA:
  • Frunzele de la 1-2 legături de ridichi
  • 200 g de cartofi
  • 4/5 frunze de spanac
  • 1 ceapă
  • Sare
  • piper
  • 500 ml de apă
  • Crema:
  • 125 ml de smântână
  • 1 lingură de ulei
  • 1 linguriţă de curry pudră
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

93 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa rece de castravete