autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Supe de legume

Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 11 decembrie 2009

Ingrediente
SUPA:, Frunzele de la 1-2 legături de ridichi, 200 g de cartofi, 4/5 frunze de spanac, 1 ceapă, Sare, piper, 500 ml de apă, Crema:, 125 ml de smântână, 1 lingură de ulei, 1 linguriţă de curry pudră, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1 Spală în mai multe ape frunzele, sa nu aibă nisip. Curăţa cartofii şi taie-i cubuleţe. Ceapa o tai mărunt.
2 Pune legumele într-o cratiţă cu apa si sarea, piperul. Fierbe până sunt gata cartofii.
3 Inainte de a mixa, pune puţină apă de la fiert deoparte pentru a putea doza consistenţa supei.
4 Crema de curry : amestecă toate ingredientele si serveşte separat crema. Işi pune fiecare cât doreşte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume cu lapte si smantana

Supa de legume cu lapte si smantana

Se curata, se spala legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Dupa 30-35

15 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume si crutoane de pui

Supa crema de legume si crutoane de pui

Se fierbe carnea in 5 litri de apa 45 de minute apoi se scoate si se taie cubulete. In zeama de pui

7 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • SUPA:
  • Frunzele de la 1-2 legături de ridichi
  • 200 g de cartofi
  • 4/5 frunze de spanac
  • 1 ceapă
  • Sare
  • piper
  • 500 ml de apă
  • Crema:
  • 125 ml de smântână
  • 1 lingură de ulei
  • 1 linguriţă de curry pudră
  • Sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

83 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema cu spanac Supa crema cu spanac

Taiem ceapa si usturoiul julienne si le calim in ulei de masline, atat cat sa se inmoaie. Punem bulionul si mai lasam la calit 2-3 minute. Dovlecelul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci