Aceastã supã am fãcut-o mai demult si nu am ajuns sã o postez aici:)
Sper sã vã placã si sã încercati.
1) Se taie capacul dovleacului, si se curãtã cu grijã de seminte; se scoate cu grijã miezul pt. cã avem nevoie de dovleac pe post de oalã.
2) Miezul de dovleac se taie cubulete, dacã e prea mult miez atunci folositi o parte la supã iar cu alta preparati o prãjiturã...
Se cãleste în ulei ceapa si uturioiul, cartofi, morcovi si dovleacul toate tãiate gros.
Acoperã cu apã, condimenteazã si pune jumãtate din verdeatã.
Lasã la fiert cam 20 min.
2) Redu totul la piure cu blenderul si pune din nou pe foc, pânã fierbe din nou.
Serveste supa în dovleac cu restul de verdeatã.
Cãpãcelul îl putem folosi ca capac sau coace la cuptor.
Poftã bunã:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii