Ceapa, morcovii, mazarea si cartofii se calesc in unt cu putina supa de oase.
Se lasa sa fiarba pana se inmoaie apoi se paseaza si se pun din nou la fiert si supa de oase ramasa .Se adauga,orezul ; salata si macrisul, se mai lasa la fiert 10 min si se da vasul la o parte. Se amesteca galbenusurile cu laptele si se toarna in crema amestecand continuu.S e mai tine vasul pe foc 5 min , apoi se adauga sarea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii