Se pun pulpele le fiert intr-o oala potrivita cu cubuletele de Knorr si un pic de sare.si cu cartofii taiati cuburi.
Se spala morcovii,cepele,rosiile si usturoiul.
Apoi intr-o tigaie morcovul se rade,ceapa,usturoiul, rosiile se taie marunt si cele 3 ling de bulion se pun la prajit.
In timp ce fierbe supa se strang spumele de la pulpe.
Dupa ce s-au prajit (morcovul, ceapa, rosiile si usturoiul...) totul se toarna in supa. Apoi se adauga patrunjelul si leusteanul taiat marunt. La urma cand deja este totul fiert se adauga borsul de putina care-i drege gustul perfect supei, si mai adaugam piper, foi de dafin pt gust bun sau sare daca mai este nevoie. Se serveste cu smantana. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii