Cureti, speli morcovul si restul legumelor. Morcovul, ardeiul si usturoiul ii inabusi in ulei si putina apa sub capac(in cratita in care vrei sa faci supa). Cand s-au muiat pe jumatate, pui apa fiarta(cantitatea depinde de cata supa vrei sa faci, dar ingredientele sunt pentru 3 litri de supa),cand apa incepe sa clocoteasca pui fasolea, conopida si tijele de telina. Dupa cateva clocote adaugi boabele de orez. Intr-un bol freci foarte bine smantana cu galbenusul de ou. Inainte sa le torni in cratita, acresti supa cu zeama de lamaie(dupa gust). Adaugi piper, sare. DE RETINUT: Ca smantana sa nu se branzeasca iei din supa calda cu polonicul si torni peste compozitia de smantana si galbenus, le amesteci foarte bine si apoi le torni in supa! Lasi supa sa mai dea in 2, 3 clocote apoi o opresti si pui verdeata(cat crezi ca e nevoie). Aceasta este o supa pe care am conceput-o cu ce ingrediente aveam in casa(cele de mai sus), s-a dovedit a fi o supa foarte buna, pe placul familiei mele. Va doresc pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii