Se curata legumele, se spala si se taie. Rosia si ceapa le las intregi. Se pun la fiert cu un praf de sare si 1 lingurita ulei masline. Cand sunt fierte, dar nu borsite, este bine sa fie un pic \"nefierte\" ca sa nu-si piarda vitaminele. Eu ceapa, rosia si ardeiul le scot si le arunc, bebelu\' meu nu le suporta. Restul legumelor se scot si se paseaza, cu blenderul de preferat. Se adauga din zeama de la fierbere pana obtineti concentratia dorita. Eu, spre exemplu, ii dau sub forma de piure de legume.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii