autor:

ROXANA S

» » Supe de legume

Supa bebelus

Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
1 rosie, 1 telina, 1/2 dovlecel, 1/2 ardei gras rosu, 1 ceapa, 1 cartof, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 radacina patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie. Rosia si ceapa le las intregi. Se pun la fiert cu un praf de sare si 1 lingurita ulei masline. Cand sunt fierte, dar nu borsite, este bine sa fie un pic \"nefierte\" ca sa nu-si piarda vitaminele. Eu ceapa, rosia si ardeiul le scot si le arunc, bebelu\' meu nu le suporta. Restul legumelor se scot si se paseaza, cu blenderul de preferat. Se adauga din zeama de la fierbere pana obtineti concentratia dorita. Eu, spre exemplu, ii dau sub forma de piure de legume.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa bebelus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de linte cu usturoi

Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa de rosii coapte

Supa de rosii coapte

Rosiile se spala si se taie in doua. Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Sinziana , 25 martie 2010

    Fara sare pentru bebelusi (sub 1 an), si intr-adevar, ulei e recomandat de adaugat dupa finalizarea preparatului. unele legume pot fi alergizante - telina, dovlecelul, chiar morcovul. Pofta buna si sanatate !

  • Fara foto

    ioana , 12 noiembrie 2009

    imi pare rau sa-ti spun, dar niciodata sa nu firbi uleiul pentru aceasta supica! Se adauga la sfarsitul fierberii legumelor!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Sa tot pape Bebe

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 rosie
  • 1 telina
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de ROXANA S
Pizza cu piept de pui si keizer

Pizza cu piept de pui si keizer

Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele,

17 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta

26 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tiramisu Exquisa

Tiramisu Exquisa

Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se

7 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu usturoi Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume cu fasole verde Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa de morcovi cu ghimbir