Se curata legumele, se spala si se taie. Rosia si ceapa le las intregi. Se pun la fiert cu un praf de sare si 1 lingurita ulei masline. Cand sunt fierte, dar nu borsite, este bine sa fie un pic \"nefierte\" ca sa nu-si piarda vitaminele. Eu ceapa, rosia si ardeiul le scot si le arunc, bebelu\' meu nu le suporta. Restul legumelor se scot si se paseaza, cu blenderul de preferat. Se adauga din zeama de la fierbere pana obtineti concentratia dorita. Eu, spre exemplu, ii dau sub forma de piure de legume.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii