Pentru aceasta supa va recomand sa nu folositi apa de la robinet.Puteti folosi apa de izvor,sau apa plata cu un continut scazut de minerale.
Ceapa se taie foarte marunt si se caleste in 2 linguri de ulei.Cand devine
translucida se adauga o cescuta de apa.Se lasa sa fiarba pana scade complet apa si ceapa incepe sa sfaraie usor.Se adauga legumele(mai putine brocoli si conopida alba)Se amesteca usor.legumele se calesc doar un minut.Turnam apoi 1,2 litri de apa clocotita.Adaugam sare si piperul apoi restul de ulei.Se lasa sa fiarba in clocote mici doar 5 minute.Se stinge flacara,sa adauga conopida si se lasa inca 10 minute vasul acoperit cu un capac.Aceasta supa se poate servi atat fierbinte cat si rece.Este delicioasa daca este putin mai picanta.Nu se adauga nici un alt produs tip concentrat de legume.Pentru aceasta reteta se pot folosi atat legume congelate cat si legume proaspete.Daca folosim legume proaspete,atunci le vom opari fierbe timp de 5 minute dupa care le vom raci imediat intr-un vas cu apa foarte rece.Dupa ce s-au racit se lasa sa se scurga si apoi se folosesc.Totodata putem folosi pentru pregatirea acestei supe si un mix de legume exixtent in comert.Gustul si aspectul vor fi insa diferite datorita proportiilor diferite de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii