autor:

Dan-Andrei

» » Supe de legume

Supa chinezeasca

Autor: Dan-Andrei (Maestru bucatar)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan-Andrei (Maestru bucatar)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
doua pungi de amestec china (china mix) de la Bonduelle sau orice fel de amestec chinezesc cu muguri de bambus si ciuperci negre (2 X 450gr sau 2 X 500gr), smantana (eu am pus o galetusa de 800gr dar se poate si mai putin), verdeata, knorr delicat, vegeta sau orice potentiator de gust cu legume

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert legumele impreuna cu vegeta dupa gust, atentie sa nu se puna prea multa ca devine sarata supa si are un gust nu foarte incantator de chimic...
se adauga sare doar daca e nevoie...
dupa ce fierb legumele se pune smantana (e o supa rapida dar facuta cu economia nu are acelasi gust) si se da un clocot...
ca sa se puna mai putina smantana se poate drege si cu ou (se bate bine oul), supa devina mai groasa...
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa Chinezeasca

Supa Chinezeasca

Se pune crema de porumb, cuburile knnor la fier, cind dau in fiert se adauga amidonul de porumb dizolvat

4 voturi    2 comentarii
20 min
Supe de legume
Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Decongelati crevetii (daca e cazul), scoateti capetele de la creveti cu grija sa pastrati cozile

4 voturi    0 comentarii
40 min
Retete cu peste de la bloggeri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • doua pungi de amestec china (china mix) de la Bonduelle sau orice fel de amestec chinezesc cu muguri de bambus si ciuperci negre (2 X 450gr sau 2 X 500gr)
  • smantana (eu am pus o galetusa de 800gr dar se poate si mai putin)
  • verdeata
  • knorr delicat
  • vegeta sau orice potentiator de gust cu legume

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de ciuperci brune