Ceapa, morcovii, mazarea si cartofii se calesc in unt cu putina supa de oase.
Se lasa sa fiarba pana se inmoaie apoi se paseaza si se pun din nou la fiert si supa de oase ramasa .Se adauga,orezul ; salata si macrisul, se mai lasa la fiert 10 min si se da vasul la o parte. Se amesteca galbenusurile cu laptele si se toarna in crema amestecand continuu.S e mai tine vasul pe foc 5 min , apoi se adauga sarea.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii