1. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie, iar dupa ce s-a incins, se adauga ceapa si telina si se calesc timp de 5 minute.
2. Adauga usturoiul feliat si mai lasa pe foc inca un minut.
3. Broccoli, macaroanele, supa, sarea si piperul se adauga continutului deja format si se aduce la fierbere, acoperindu-se cu un capac. Se lasa pe foc timp de 20 de minute, amestecandu-se din cand in cand.
4. Se subtiaza cu laptele degresat, condimentandu-se cu cimbru. Se mai pune pe foc inca 5 minute. Se poate servi fie calda, fie rece.
Fiecare portie contine aproximativ 150 de calorii, 10 g proteine, 21 g glucide, 4 g grasime, 1,5 mg colesterol si 770 mg sodiu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii