Curata cartofii, ceapa, telina si morcovii. Taie-le cubulete, dupa care pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, scoate legumele din supa si paseaza-le sau trece-le printr-o sita deasa, mai putin ceapa. Crema astfel obtinuta subtiaz-o cu supa in care au fiert legumele. Potriveste gustul cu sare si piper, dupa care adauga ghimbirul si mai lasa 10 minute la foc mic. La final, adauga sosul de soia. Serveste supa cu smantana si rondele de ceapa verde

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii