Curata cartofii, ceapa, telina si morcovii. Taie-le cubulete, dupa care pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, scoate legumele din supa si paseaza-le sau trece-le printr-o sita deasa, mai putin ceapa. Crema astfel obtinuta subtiaz-o cu supa in care au fiert legumele. Potriveste gustul cu sare si piper, dupa care adauga ghimbirul si mai lasa 10 minute la foc mic. La final, adauga sosul de soia. Serveste supa cu smantana si rondele de ceapa verde
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii