autor:

KatrinC

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Supa-crema cu sfecla si dovleac

Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2011

Ingrediente
-2 sfecle, -2 cepe, -2 morcovi, -cca 200 g dovleac, -ceapa verde, -2 linguri ulei, -un virf de lingurita de cimbru, - un virf de lingurita de oregano, -marar, -sare, piper dupa gust, , -felii de paine, -1-2 catei usturoi, -branza de vaci

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 2 linguri ulei.
2. Se adauga restul legumelor taiate cubulete, se amesteca si se adauga apa si se fierb pana sint gata.
3. Cu cca 10 minute inainte de a lua vasul de pe foc se adauga ceapa verde, cimbrul, oregano, se sareaza si pipareaza dupa gust.
4. Se strecoara zeama, pastrind-o intr-un vas, si se blenduiesc legumele, dupa care se adauga zeama si se amesteca totul bine.
5. Feliile de paine se coc pe foc in tava, cca 3 minute pentru fiecare parte a feliei. Dupa care se trece cu un catel de usturoi peste ele. Atentie !!! Nu insistati prea tare cu usturoiul fiindca painea e uscata si e precum o razatoare, astfel riscati sa le faceti prea piparate. Dupa care le ungeti cu branza.
6. Pentru décor folositi verdeturi de care gasiti prin casa.
Serviti cu placere !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema cu sfecla si dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de spanac

Tocanita de spanac

Spalati spanacul in mai multe ape si puneti-l la fiert in 2 litri de apa clocotita cu putina sare

17 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Aripa de curcan cu legume la Doubletta

Aripa de curcan cu legume la Doubletta

Se pune la fiert aripa de curcan in apa cu putina sare in tigaia adanca Doubletta.Deasupra se pune

3 voturi    1 comentariu
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -2 sfecle
  • -2 cepe
  • -2 morcovi
  • -cca 200 g dovleac
  • -ceapa verde
  • -2 linguri ulei
  • -un virf de lingurita de cimbru
  • - un virf de lingurita de oregano
  • -marar
  • -sare
  • piper dupa gust
  • -felii de paine
  • -1-2 catei usturoi
  • -branza de vaci

Raporteaza reteta

Retete
de KatrinC
Tort din clatite cu budinca de ciocolata si visine

Tort din clatite cu budinca de ciocolata si visine

Clatite: Se va incepe cu pregatirea aluatului pentru clatite: se vor bate cu zaharul cele 2 oua,

7 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Torturi
Chec cu gutui si nuci

Chec cu gutui si nuci

Se separa albusurile de galbenusuri. Se adauga zaharul/zaharul vanilat si se bat spuma separat. Dupa

3 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Se mixeaza oul cu o lingura de zahar. Untul se mixeaza cu restul de zahar pana se obtine o masa pufoasa.

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Fasole cu smantana