autor:

KatrinC

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Supa-crema cu sfecla si dovleac

Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2011

Ingrediente
-2 sfecle, -2 cepe, -2 morcovi, -cca 200 g dovleac, -ceapa verde, -2 linguri ulei, -un virf de lingurita de cimbru, - un virf de lingurita de oregano, -marar, -sare, piper dupa gust, , -felii de paine, -1-2 catei usturoi, -branza de vaci

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 2 linguri ulei.
2. Se adauga restul legumelor taiate cubulete, se amesteca si se adauga apa si se fierb pana sint gata.
3. Cu cca 10 minute inainte de a lua vasul de pe foc se adauga ceapa verde, cimbrul, oregano, se sareaza si pipareaza dupa gust.
4. Se strecoara zeama, pastrind-o intr-un vas, si se blenduiesc legumele, dupa care se adauga zeama si se amesteca totul bine.
5. Feliile de paine se coc pe foc in tava, cca 3 minute pentru fiecare parte a feliei. Dupa care se trece cu un catel de usturoi peste ele. Atentie !!! Nu insistati prea tare cu usturoiul fiindca painea e uscata si e precum o razatoare, astfel riscati sa le faceti prea piparate. Dupa care le ungeti cu branza.
6. Pentru décor folositi verdeturi de care gasiti prin casa.
Serviti cu placere !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema cu sfecla si dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PORTOFELE CU VARZA CALITA SI BACON

PORTOFELE CU VARZA CALITA SI BACON

Se face un aluat rece din 200 g unt rece, 300 g faina, un galbenus de ou si un praf de sare.Aluatul

6 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza murata cu sos de rosii

Varza murata cu sos de rosii

Se spala varza cu apa rece si se pune la scurs. Daca este prea sarata sau prea acra se lasa mai mult

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -2 sfecle
  • -2 cepe
  • -2 morcovi
  • -cca 200 g dovleac
  • -ceapa verde
  • -2 linguri ulei
  • -un virf de lingurita de cimbru
  • - un virf de lingurita de oregano
  • -marar
  • -sare
  • piper dupa gust
  • -felii de paine
  • -1-2 catei usturoi
  • -branza de vaci

Raporteaza reteta

Retete
de KatrinC
Tort din clatite cu budinca de ciocolata si visine

Tort din clatite cu budinca de ciocolata si visine

Clatite: Se va incepe cu pregatirea aluatului pentru clatite: se vor bate cu zaharul cele 2 oua,

8 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Torturi
Chec cu gutui si nuci

Chec cu gutui si nuci

Se separa albusurile de galbenusuri. Se adauga zaharul/zaharul vanilat si se bat spuma separat. Dupa

3 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Se mixeaza oul cu o lingura de zahar. Untul se mixeaza cu restul de zahar pana se obtine o masa pufoasa.

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu oua tari „à la Béchamel”