1. Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 2 linguri ulei.
2. Se adauga restul legumelor taiate cubulete, se amesteca si se adauga apa si se fierb pana sint gata.
3. Cu cca 10 minute inainte de a lua vasul de pe foc se adauga ceapa verde, cimbrul, oregano, se sareaza si pipareaza dupa gust.
4. Se strecoara zeama, pastrind-o intr-un vas, si se blenduiesc legumele, dupa care se adauga zeama si se amesteca totul bine.
5. Feliile de paine se coc pe foc in tava, cca 3 minute pentru fiecare parte a feliei. Dupa care se trece cu un catel de usturoi peste ele. Atentie !!! Nu insistati prea tare cu usturoiul fiindca painea e uscata si e precum o razatoare, astfel riscati sa le faceti prea piparate. Dupa care le ungeti cu branza.
6. Pentru décor folositi verdeturi de care gasiti prin casa.
Serviti cu placere !!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii