1. Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 2 linguri ulei.
2. Se adauga restul legumelor taiate cubulete, se amesteca si se adauga apa si se fierb pana sint gata.
3. Cu cca 10 minute inainte de a lua vasul de pe foc se adauga ceapa verde, cimbrul, oregano, se sareaza si pipareaza dupa gust.
4. Se strecoara zeama, pastrind-o intr-un vas, si se blenduiesc legumele, dupa care se adauga zeama si se amesteca totul bine.
5. Feliile de paine se coc pe foc in tava, cca 3 minute pentru fiecare parte a feliei. Dupa care se trece cu un catel de usturoi peste ele. Atentie !!! Nu insistati prea tare cu usturoiul fiindca painea e uscata si e precum o razatoare, astfel riscati sa le faceti prea piparate. Dupa care le ungeti cu branza.
6. Pentru décor folositi verdeturi de care gasiti prin casa.
Serviti cu placere !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii