Se curata ceapa,usturoiul si andivele,se toaca marunt si se soteaza impreuna 3 minute in untul topit.
Cartofii se taie cuburi si se adauga impreuna cu supa de pui peste andive si se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii.
Se pun toate intr-un blender,se omogenizeaza,apoi se adauga laptele,sare,piper.
Se serveste supa rece sau calda garnisita cu arpagic si marar verde tocate.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii