Se toaca andivele (lasind 2-3 frunze pentru decor) Se soteaza ceapa,usturoiul,si andivele in untpentru 3 min. Se adauga cartofii si supa fierbind 15 min(sau pina cartofii sint fierti) Se pune totul la blender si se mixeaza pina devine crema. Se adauga laptele sau smintina,sare si piper si se mai mixeaza putin. Se serveste calda sau rece garnisita cu frunzele de andive pastrate ,mararul si ceapa verde.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii