autor:

Fara foto

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa-crema de arpacas

Autor: sara (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Iran


    Reteta postata pe: 28 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sara (Chef de cuisine)   
Specific:  

Iran


Reteta postata pe: 28 octombrie 2011

Ingrediente
arpacas - o cana, supa de pui - 2 litri, ceapa - o buc., unt - 100 gr., lapte - o cana, faina de grau - 2 linguri, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pregateste supa de pui , se strecoara si se pune arpacasul la fiert in supa respectiva, la foc mic.
Se caleste ceapa maruntita in unt si se adauga arpacasului cand acesta este fiert bine.
Faina se amesteca bine cu laptele si se toarna peste supa amestecand continuu.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Optional se poate adauga si puiul din care am facut supa, curatat de oase si maruntit.

Este cea mai buna supa de arpacas pe care pana si copii o adora.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de arpacas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la calit in cateva linguri de ulei.

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Dal Shorva- supa de linte indiana

Dal Shorva- supa de linte indiana

Spala bine lintea si pune-o la fiert cu urmatoarele 6 ingrediente. Fierbe la foc mic pana ce lintea

6 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Gazpacho cu portocala