autor:

Fara foto

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa-crema de arpacas

Autor: sara (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Iran


    Reteta postata pe: 28 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sara (Chef de cuisine)   
Specific:  

Iran


Reteta postata pe: 28 octombrie 2011

Ingrediente
arpacas - o cana, supa de pui - 2 litri, ceapa - o buc., unt - 100 gr., lapte - o cana, faina de grau - 2 linguri, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pregateste supa de pui , se strecoara si se pune arpacasul la fiert in supa respectiva, la foc mic.
Se caleste ceapa maruntita in unt si se adauga arpacasului cand acesta este fiert bine.
Faina se amesteca bine cu laptele si se toarna peste supa amestecand continuu.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Optional se poate adauga si puiul din care am facut supa, curatat de oase si maruntit.

Este cea mai buna supa de arpacas pe care pana si copii o adora.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de arpacas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

- Se toacă mărunt ciupercile, ceapa şi usturoiul. - se încinge uleiul într-o oală, iar apoi

2 voturi    2 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de legume cu crutoane picante

Supa crema de legume cu crutoane picante

Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu

36 voturi    19 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il t?iem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de taitei cu carne