autor:

www.saffronanddates.blogspot.com

» » Supe de legume

Supa crema de broccoli

Autor: www.saffronanddates.blogspot.com (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.saffronanddates.blogspot.com (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2010

Ingrediente
1 ceapa medie, 3 catei de usturoi, 1 morcov, 4 dovlecei potiviti, 1 buchet broccoli, 1 lingura ghee(unt clarificat) sau 3 linguri ulei de masline, 1 litru supa pui sau 1 litru apa si 2 cuburi concentrat de pui, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste in unt sau ulei de masline pana devine translucida. Se adauga apoi usturoiul pisat si se continua calirea, amestecand continuu, pana cand ceapa devine aurie. In acest moment se adauga supa de pui sau apa si cuburile concentrat de pui. Pana cand apa incepe sa fiarba taiati rondele mari morcovul si dovleceii. Adaugati apoi pe rand in oala morcovul si la cateva minute dovleceii. Cand acestea sunt aproape fierte se pune broccoli desfacut in buchetele si se mai lasa pe foc 7-8 min. Se lasa putin la racit si apoi se mixeaza cu blenderul. Se adauga sare si piper dupa gust. Daca supa este prea groasa se mai adauga apa sau supa si se pune pe foc pentru inca un clocot. Se serveste calda cu patrunjel si cine prefera poate adauga o lingura de smantana. Eu o prefer fara, are mai putine calorii. Sper sa va placa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema broccoli

Supa crema broccoli

Ceapa, morcovii si dovlecelul se calesc frumos cu putin ulei si apa, cat timp broccoli fierbe. Dupa

2 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

In oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate, spalate si taiate, frunzele

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Gem DeDude

    Gem DeDude (Chef de cuisine) , 16 mai 2014

    Folosești unt ghee, dar pui concentrat în mâncare? Cam aiurea.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2011

    Delicioasa si plina de vitamine.*****

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2010

    Foarte aromata! Bine ai venit pe gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa medie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 4 dovlecei potiviti
  • 1 buchet broccoli
  • 1 lingura ghee(unt clarificat) sau 3 linguri ulei de masline
  • 1 litru supa pui sau 1 litru apa si 2 cuburi concentrat de pui
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de www.saffronanddates.blogspot.com
Orez chinezesc

Orez chinezesc

Fierbeti mai intai orezul. Spalti orezul sub jet de apa pana cand apa va ramane limpede ca pentru

21 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Limonada

Limonada

Spalati bine lamaia pentru ca se foloseste cu tot cu coaja. Se taie jumatatea de lamaie in cuburi. Se

6 voturi    4 comentarii
5 min
Sucuri si compoturi de fructe
Pizza sandwich

Pizza sandwich

Taiati painile in jumatate. Puteti folosi si baghete. Intindeti apoi sosul pentru pizza pe fiecare

12 voturi    2 comentarii
15 min
Sandviciuri

Gem DeDude (Chef de cuisine)

Folosești unt ghee, dar pui concentrat în mâncare? Cam aiurea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supă de chimen în 2 variante