Ceapa taiata marunt se caleste in unt sau ulei de masline pana devine translucida. Se adauga apoi usturoiul pisat si se continua calirea, amestecand continuu, pana cand ceapa devine aurie. In acest moment se adauga supa de pui sau apa si cuburile concentrat de pui. Pana cand apa incepe sa fiarba taiati rondele mari morcovul si dovleceii. Adaugati apoi pe rand in oala morcovul si la cateva minute dovleceii. Cand acestea sunt aproape fierte se pune broccoli desfacut in buchetele si se mai lasa pe foc 7-8 min. Se lasa putin la racit si apoi se mixeaza cu blenderul. Se adauga sare si piper dupa gust. Daca supa este prea groasa se mai adauga apa sau supa si se pune pe foc pentru inca un clocot. Se serveste calda cu patrunjel si cine prefera poate adauga o lingura de smantana. Eu o prefer fara, are mai putine calorii. Sper sa va placa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii