Reteta postata pe: 19 septembrie 2013
Ingrediente
(pentru 10 portii), 1 kg si 250 de g de broccoli, 450 g cartofi, 150 g ceapa, 150 g unt, 20 g concentrat de legume, 30 ml de vin alb, 150 ml de smantana Gran Cucina, 10 g sare, 5 g piper alb
Dificultate: Redusa | Timp: nespecificat
Mod de preparare
Se curata si se spala ceapa, cartofii si broccoli. Ceapa si cartofii se calesc in unt, apoi se adauga broccoli si se stinge cu vin alb si supa de legume. Se fierb cu sare, piper alb, apoi se paseaza cu un
blender se strecoara. In momentul servirii se pune smantana dulce si cu un
blender se formeaza o compozitie cremoasa. Se decoreaza cu varfuri de broccoli.
Reteta oferita si pregatita de Chef Jakob Hausmann in cadrul aniversarii a 1 an de restaurant Mica Elvetie in Centrul Istoric si 15 ani de excelenta in gastronomie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de broccoli - reteta Chef Jakob Hausmann" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate