autor:

Doina  Varga

» » Supe de legume

Supa crema de broccoli si spanac (supa verde)

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Ingrediente
1 buchet de broccoli de aproximativ 500 g,, 100 g frunze spanac,, 1 ceapa,, 1 cartof alb,, 1 pastarnac,, 50-60 g telina,, unt cat o nuca,, 3 linguri ulei de masline,, 1 legatura patrunjel,, 200 ml lapte,, 3-4 lingurite smantana,, 3-4 lingurite ketchup,, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

18 voturi

Mod de preparare

Spalati broccoli si spanacul. Curatati cartoful, ceapa, pastarnacul si telina, spalati-le si taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2 litri de apa rece toate legumele, broccoli si spanacul (pastrati cateva frunzulite pentru decor), adaugati o lingurita de sare si uleiul de masline si lasati sa fiarba la foc mic cam 30 minute.
Luati supa de pe foc, adaugati untul si laptele, patrunjelul tocat, apoi mixati. Dregeti gustul de sare si piper, puneti supa in farfurii, decorati cu cate o lingurita de smantana si una de ketchup si cu frunzulite de spanac.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de broccoli si spanac (supa verde)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

1. Punem intr-un vas 3 l apa, cand apa incepe sa clocoteasca punem 2 lingurite de knorr si adaugam

6 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Supe de legume
SUPA-CREMA DE LEGUME CU CRUTOANE

SUPA-CREMA DE LEGUME CU CRUTOANE

Legumele si zarzavaturile se curata,se spala,se taie marunt dupa caz si se pun la fiert in apa rece. Cand

55 voturi    11 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Super !

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

    salvata o sa o preparam la iesirea din post.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Foarte interesanta reteta aceasta de supa crema! Arata foarte bine si sunt convinsa ca este si foarte buna! Se salveaza!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009

      Multumesc, multumesc.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Un deliciu,arata superb,frumoasa prezentarea.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 buchet de broccoli de aproximativ 500 g,
  • 100 g frunze spanac,
  • 1 ceapa,
  • 1 cartof alb,
  • 1 pastarnac,
  • 50-60 g telina,
  • unt cat o nuca,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 200 ml lapte,
  • 3-4 lingurite smantana,
  • 3-4 lingurite ketchup,
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

127 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de fructe