Ingrediente
1 buchet de broccoli de aproximativ 500 g,, 100 g frunze spanac,, 1 ceapa,, 1 cartof alb,, 1 pastarnac,, 50-60 g telina,, unt cat o nuca,, 3 linguri ulei de masline,, 1 legatura patrunjel,, 200 ml lapte,, 3-4 lingurite smantana,, 3-4 lingurite ketchup,, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
18 voturi
Mod de preparare
Luati supa de pe foc, adaugati untul si laptele, patrunjelul tocat, apoi mixati. Dregeti gustul de sare si piper, puneti supa in farfurii, decorati cu cate o lingurita de smantana si una de ketchup si cu frunzulite de spanac.
Pofta buna.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2009
Multumesc, multumesc.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009
Un deliciu,arata superb,frumoasa prezentarea.