Se toaca ceapa, prazul si tija de apio marunt si se calesc in putin ulei de masline.
Se toaca ceapa, prazul si tija de apio marunt si se calesc in putin ulei de masline, apoi se pun la fiert impreuna cu broccoli, intr-un litru de apa sau supa de pui.
Dupa ce a fiert se paseaza cu blenderul, se adauga uleiul de masline si se condimenteaza cu sare si piper.
Feliile de paine se freaca cu catelul de usturoi si se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptor pana se rumenesc. Se taie apoi cubulete.
Baconul se frige la in tigaia de teflon dupa care se taie cubulete.
Supa se serveste cu crutoanele de paine si baconul fript.
Dupa gust, se mai pot adauga si seminte de pin trase la tigaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii