Cartofii curatati de coaja, taiati cubulete, se fierb in supa de carne sau de zarzavat pana se zdrobesc. Se mixeaza, apoi se mai da supa intrun clocot. Oprim focul si dregem supa astfel: intrun castronas amestecam bine galbenusul de ou cu putina apa rece, adaugam smantana, amestecam bine, apoi din oala de supa luam cateva linguri de supa, le turnam incet in castronas amestecam din nou. Turnam dresatura in oala, potrivim de sare, presaram verdeata. Cine vrea poate inacri cu zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii