autor:

ana catalina focsa

» » Supe de carne

Supa-crema de cartofi cu ciolan afumat

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
7–8 cartofi 1 ciolan afumat 1 ceapa 1 morcov jumatate telina mica 1 galbenus 2–3 linguri smantana sare piper tarhon

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Tai bucati ciolanul, il oparesti, apoi il pui la fiert in apa rece cu sare. In acest timp, cureti cartofii, ceapa, morcovul si telina, le adaugi in oala intregi (dupa ce a trecut o ora de cand firbe ciolanul) si lasi totul pe foc mic. Cand toate sunt gata, strecori zeama, o dai deoparte si pastrezi legumele. Adaugi in piureul de legume obtinut o parte din zeama, potrivesti de sare si piper si dregi supa cu smantana amestecata cu galbenusul. Pui si carnea de pe ciolan taiata bucatele, presari putin tarhon si supa e gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de cartofi cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui

Supa de pui

Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 4 litri si apoi puiul taiat in bucati, impreuna cu o lingurita

32 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Ciorba de vitel cu legume la Crock Pot

Ciorba de vitel cu legume la Crock Pot

Am experimentat deja multe retete la Crock Pot si a venit vremea sa incerc si o ciorba. Cred ca deja

0 voturi    0 comentarii
6h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Cred ca e delicioasa...

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca e delicioasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de gaina cu fidea