Ingrediente
500 g cartofi mov, 1 ceasca cu hrisca, 1/4 varza rosie, 1 lingura vegeta naturala pregatita in casa, 1 lingura ulei de masline, 200 ml smantana lichida de cocos sau orez, 1 cm radacina de ghimbir, 2 fire de ceapa verde, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Dupa acest timp, se pun in oala toate legumele curatate, spalate, taiate, de la ceapa verde doar partea alba, lingura cu vegeta, hrisca cu tot cu apa din bol, ulei, se completeaza cu apa cat sa treaca peste legume, se mai adauga 1 lingurita rasa cu sare si se lasa la fiert 40 min.
Dupa ce s-a racit, se rastoarna in blender, se mixeaza, apoi se trece prin sita, rezultatul se pune din nou in oala pe foc, se adauga smantana, se amesteca, se potriveste de gust, apoi se opreste focul.
Se serveste supa intr-un bol alb pentru a iesi in evidenta culoarea;deasupra se orneaza cu frunze de ceapa verde si optional o felie de lamaie!
Pofta buna!