autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa-crema de castraveti cu tarhon

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg castraveti, , 600 ml iaurt, , 100 ml frisca, , 250 ml zeama de carne (Knorr + apa), , 2 crengute de tarhon, , sare, , 1/2 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala castravetii, se taie in doua pe lungime, dupa care se taie felii. Se rastoarna in mixer cu lama si se adauga iaurtul si zeama de carne. Din tarhon se pastreaza cateva frunzulite pentru decor, iar restul se toaca si se adauga in mixer. Totul se mixeaza pana ce devine crema. La sfarsit se gusta de sare, se adauga zeama de la 1/2 lamaie si se serveste in castroane racite si cu cuburi de gheata. Se orneaza cu frunzulite de tarhon.
Sfat: In loc de tarhon, se poate folosi ceapa verde, si in acest caz partea alba de la ceapa se mixeaza impreuna cu castravetii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de castraveti cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cu galusti

Supa cu galusti

Morcovii taiati fasii, cartofii cubulete, ardeiul si ceapa se pun la fiert in apa cu delikat/sare/piper.

3 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Ciorba ungureasca cu galuste din cartofi

Ciorba ungureasca cu galuste din cartofi

Cartofii ii curatam , ii taiem cuburi si ii punem sa fiarba in apa cu sare.Dupa ce au fiert, ii strecuram

11 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg castraveti
  • 600 ml iaurt
  • 100 ml frisca
  • 250 ml zeama de carne (Knorr + apa)
  • 2 crengute de tarhon
  • sare
  • 1/2 lamaie.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de spanac