Reteta postata pe: 06 iunie 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg castraveti, , 600 ml iaurt, , 100 ml frisca, , 250 ml zeama de carne (Knorr + apa), , 2 crengute de tarhon, , sare, , 1/2 lamaie.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se spala castravetii, se taie in doua pe lungime, dupa care se taie felii. Se rastoarna in mixer cu lama si se adauga iaurtul si zeama de carne. Din tarhon se pastreaza cateva frunzulite pentru decor, iar restul se toaca si se adauga in mixer. Totul se mixeaza pana ce devine crema. La sfarsit se gusta de sare, se adauga zeama de la 1/2 lamaie si se serveste in castroane racite si cu cuburi de gheata. Se orneaza cu frunzulite de tarhon.
Sfat: In loc de tarhon, se poate folosi ceapa verde, si in acest caz partea alba de la ceapa se mixeaza impreuna cu castravetii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de castraveti cu tarhon" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010
O bunatate !