autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa-crema de castraveti cu tarhon

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg castraveti, , 600 ml iaurt, , 100 ml frisca, , 250 ml zeama de carne (Knorr + apa), , 2 crengute de tarhon, , sare, , 1/2 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala castravetii, se taie in doua pe lungime, dupa care se taie felii. Se rastoarna in mixer cu lama si se adauga iaurtul si zeama de carne. Din tarhon se pastreaza cateva frunzulite pentru decor, iar restul se toaca si se adauga in mixer. Totul se mixeaza pana ce devine crema. La sfarsit se gusta de sare, se adauga zeama de la 1/2 lamaie si se serveste in castroane racite si cu cuburi de gheata. Se orneaza cu frunzulite de tarhon.
Sfat: In loc de tarhon, se poate folosi ceapa verde, si in acest caz partea alba de la ceapa se mixeaza impreuna cu castravetii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de castraveti cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cu verdeata si macrou afumat

Supa cu verdeata si macrou afumat

Se curata prazul si se toaca separat partea alba de cea verde. Se curata cartoful, se spala si se

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Se spala legumele si se toaca. Se calesc mai intai ceapa si frunzele de ceapa verde, intr-o oala

3 voturi    3 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg castraveti
  • 600 ml iaurt
  • 100 ml frisca
  • 250 ml zeama de carne (Knorr + apa)
  • 2 crengute de tarhon
  • sare
  • 1/2 lamaie.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de fructe