SUPA-CREMA DE CASTRAVETI SI PUI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g.piept de pui,
  • 4 castraveti verzi,
  • 8 linguri de smantana,
  • 2 pahare de lapte,
  • 5 linguri de vermut alb,
  • 1 iaurt natur,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1. Se curata pieptul de pui, se spala si se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert, se rupe in fasii si se prajeste in ulei. Peste carne se adauga vermutul si se fierbe 10 minute. Se adauga apoi smantana, laptele, sare si piper, dupa gust, si se fierbe totul pana cand se ingroasa.

2. Separat, se curata castravetii de coaja, se taie cubulete si se amesteca cu iaurtul. Se aseaza in castronase o portie de castraveti cu iaurt, iar peste ei se pune crema fierbinte de pui.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise