1. Se curata pieptul de pui, se spala si se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert, se rupe in fasii si se prajeste in ulei. Peste carne se adauga vermutul si se fierbe 10 minute. Se adauga apoi smantana, laptele, sare si piper, dupa gust, si se fierbe totul pana cand se ingroasa.
2. Separat, se curata castravetii de coaja, se taie cubulete si se amesteca cu iaurtul. Se aseaza in castronase o portie de castraveti cu iaurt, iar peste ei se pune crema fierbinte de pui.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii