autor:

Vekas

» » Supe de legume

SUPA-CREMA DE CEAPA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
3 cepe,, 30 g. unt,, 2 lingurite de faina,, 1 l. supa de pui,, sare,, piper,, 8 felii de bagheta alba,, 20 ml. cognac,, 75 g. branza Gruyere

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Ceapa se curata de coaja si se taie marunt.
2. Se pune untul intr-o oala, se adauga feliile de ceapa si se lasa la calit pana ce ceapa va deveni aurie. Se adauga faina si se amesteca putin, apoi se stinge cu supa de pui. Se sareaza, pipereaza si se lasa la fiert pentru 20 de minute, sub capac.
3. Se preincalzeste cuptorul la 250*C.
4. Se prajeste painea, se taie cubulete, pe care le prajim putin intr-o tigaie cu ulei, se pune in farfurii termorezistente. Supa fiarta se toarna in farfurii peste paine, se adauga putin cognac si se presara branza Gruyere in fiecare farfurie de supa. Se pun apoi farfuriile de supa la cuptor si se lasa la copt timp de 5 minute, pana ce branza va deveni aurie. Se scot farfuriile si supa se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA-CREMA DE CEAPA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA-CREMA DE CEAPA,IN CHIFLE

SUPA-CREMA DE CEAPA,IN CHIFLE

Se curata cartofii,se taie cuburi,se spala si se pun la fiert intr-un litru de supa de carne. Se

8 voturi    11 comentarii
1h
Supe de legume
Supă cremă verde

Supă cremă verde

Aşa cum îţi spuneam, supele creme sunt plăcerea mea pentru un prânz delicat şi fin. Zilele

2 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 3 cepe,
  • 30 g. unt,
  • 2 lingurite de faina,
  • 1 l. supa de pui,
  • sare,
  • piper,
  • 8 felii de bagheta alba,
  • 20 ml. cognac,
  • 75 g. branza Gruyere

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supă cremă de brocoli- de post