1. Ceapa se curata de coaja si se taie marunt.
2. Se pune untul intr-o oala, se adauga feliile de ceapa si se lasa la calit pana ce ceapa va deveni aurie. Se adauga faina si se amesteca putin, apoi se stinge cu supa de pui. Se sareaza, pipereaza si se lasa la fiert pentru 20 de minute, sub capac.
3. Se preincalzeste cuptorul la 250*C.
4. Se prajeste painea, se taie cubulete, pe care le prajim putin intr-o tigaie cu ulei, se pune in farfurii termorezistente. Supa fiarta se toarna in farfurii peste paine, se adauga putin cognac si se presara branza Gruyere in fiecare farfurie de supa. Se pun apoi farfuriile de supa la cuptor si se lasa la copt timp de 5 minute, pana ce branza va deveni aurie. Se scot farfuriile si supa se serveste imediat.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii