se scoate cotorul amar de la chicons. Se toaca ceapa, se taie andivele in rondele potrivite, cartofii se curata de coaja, se spala bine, se taie cuburi, prazul se taie in rondele. Se pune la calit in oala de supa in uleiul de masline, ceapa, prazul si andivele. Se pun cartofii, se toarna apa doar cat sa acopere cu un centimetru legumele si se fierbe la foc potrivit. Cand sunt fierte se paseaza la blender, se pune piure-ul rezultat din nou in oala, se adauga sare, piper, concentratul de legume, nucsoara si se mai da intr-un clocot, doua. Se opreste focul, se adauga frisca lichida, patrunjelul sau mararul tocate foarte marunt. Se serveste ornata cu frunze de chicon taiate rondele foarte fin. Cine doreste poate adauga branza gruyère sau parmezan si crutoane. In cazul in care se reincalzeste supa, sa nu se aduca la gradul de fierbere !
Cuisine d'Eugénia http://eugeniadeladcuisine.blogspot.com
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii