Supa crema de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Supa crema de ciuperci

Ingrediente

  • - 500 grame ciuperci de cultură
  • - 50 grame unt
  • - 2 linguri ulei
  • - 2 cepe medii
  • - 2 căţei de usturoi
  • - 2 linguri de făină
  • - 150 ml smântână
  • - frunze de dafin
  • - sare, piper

Mod de preparare

- Se toacă mărunt ciupercile, ceapa şi usturoiul.

- se încinge uleiul într-o oală, iar apoi se topeşte untul în el.

- se adaugă apoi ceapa şi usturoiul.

- aşteptăm 2-3 minute, iar apoi adăugăm ciupercile. Călim totul 5 minute la foc iute, amestecând în continuu.

- adăugăm făina şi omogenizăm, după care turnăm supa de pui caldă . Punem frunzele de dafin şi sarea, iar apoi lăsăm la fiert 10 minute.

- răcim supa înainte de a pasa conţinutul cu blenderul. Adăugăm piperul şi smântâna. Omogenizăm, după care încălzim din nou şi punem în farfurie. Se serveşte cu crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise