Supa crema de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Supa crema de ciuperci

Ingrediente

  • - 500 grame ciuperci de cultură
  • - 50 grame unt
  • - 2 linguri ulei
  • - 2 cepe medii
  • - 2 căţei de usturoi
  • - 2 linguri de făină
  • - 150 ml smântână
  • - frunze de dafin
  • - sare, piper

Mod de preparare

- Se toacă mărunt ciupercile, ceapa şi usturoiul.

- se încinge uleiul într-o oală, iar apoi se topeşte untul în el.

- se adaugă apoi ceapa şi usturoiul.

- aşteptăm 2-3 minute, iar apoi adăugăm ciupercile. Călim totul 5 minute la foc iute, amestecând în continuu.

- adăugăm făina şi omogenizăm, după care turnăm supa de pui caldă . Punem frunzele de dafin şi sarea, iar apoi lăsăm la fiert 10 minute.

- răcim supa înainte de a pasa conţinutul cu blenderul. Adăugăm piperul şi smântâna. Omogenizăm, după care încălzim din nou şi punem în farfurie. Se serveşte cu crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor