Tocam ceapa marunt si o punem la calit impreuna cu untul si uleiul.Adaugam catelul de usturoi tocat marunt.Intre timp curatam ciupercile si le taiem cubulete.Pastram doua ciuperci si le taiem pe lungime pentru decor.Punem ciupercile peste ceapa si le lasam circa 7-10 minute,pana scade apa pe care acestea o lasa.Adaugam supa de pui si lasam sa fiarba 10 minute.Daca nu avem supa,putem adauga apa.Dupa ce au fiert ciupercile le mixam cu blenderul vertical sau la robot.Adaugam smantana si mai lasam la fiert 7-10 minute la foc potrivit.Adaugam sare si piper dupa gust.La servire, decoram cu ciupercutele felii si cu crutoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii