Reteta postata pe: 26 iunie 2009
Ingrediente
1,5 kg ciuperci asortate(pleurotus si champinion), 1 fir de praz mic, 1 morcov mijlociu, 4-5 catei de usturoi, 2 crengute cimbru proaspat tocat(sau 1 lingurita uscat), 2 l apa, 4-5 linguri ulei de masline, sare si piper dupa gust, smantana pentru servit
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata bine ciupercile de impuritati si se taie in bucati mari.Intr-o oala se pune uleiul se adauga ciupercile si legumele taiate nu prea mare,se calesc impreuna cu cimbrul tocat.Se adauga si cateii de usturoi putin zrdobiti,se adauga apa,sare si piper dupa gust si se inabusa timp de 30-40 de minute.Se transfera legumele in belnder si se pasaza pana se obtine o pasta fina.Se transfera crema inapoi in supa se mai condimenteaza daca este cazul.Se poate servi cu 1 lingura de smantan si crutoane de paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA CREMA DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Se pun 3l de apa la fiert.Se toaca telina,prazul si ceapa,nu marunt , se pot toca mai mari si se
16 voturi
7 comentarii
40 min
Ceapa si radacinoasele curatate, spalate, taiate cuburi, le calim in ulei cateva minute, dupa ce
3 voturi
2 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: valentina ionita